Partit solidari per 'lluitar' amb l’Edurne

Partit solidari per 'lluitar' amb l’Edurne

L’Agrupació va participar en un acte benèfic a Pineda de Mar per donar suport a una nena que pateix leucèmia

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va diputar un partit solidari el dissabte 2 de setembre a Pineda de Mar. Els jugadors de l’entitat es van enfrontar a un combinat d’exfutbolistes del Maresme dins l’acte 'Edurne, lluitem amb tu'.

L’objectiu de la jornada era recaptar fons per l’Edurne, una nena resident a Pineda que lluita contra el càncer. Els actes van començar amb el partit de futbol a Can Xaubet on els amics exjugadors de la família de l’Edurne van formar l’equip que va jugar contra l’Agrupació. Unes 300 persones hi van assistir al 'matx'.

"Sempre és un plaer participar en causes com aquestes. Dins i fora del camp va ser tot perfecte. Va ser una jornada entranyable”, comenta Josep “Lico” Ramírez, entrenador de l’equip de l’Agrupació.

El marcador final va ser favorable a l’Agrupació (0-5). Exfutbolistes del FC Barcelona de renom, com Ramon Calderé, Pepito Ramos, Tente Sánchez o Miquel Corominas, van estar presents a l’acte benèfic.

Després del partit van haver actuacions i un sopar solidari organitzat per la Confraria de Poble Nou, que va rebre la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda i l’Agrupació Barça Jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut