Local

L’Agrupació Barça Jugadors rep el Premi Edmundo Bazo

La Confederació Mundial de Penyes reconeix la implicació de l’ABJ amb el barcelonisme

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va rebre el passat 7 d’agost el Premi Edmundo Bazo -amb motiu del foment de l’amistat- en reconeixement a la seva tasca a favor dels que han vestit la samarreta del FC Barcelona i en agraïment a la implicació dels exjugadors amb el moviment penyístic.

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, va atorgar a l’Agrupació aquest guardó en el marc del seu 38è Congrés Mundial celebrat a l’auditori del Palau de Congressos de Catalunya.

El president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, va recollir el premi acompanyat per una bona representació d’antics jugadors presents a l’acte, com José Albadalejo, Juan CarlosJuan José Almagro, Juan Manuel Asensi, Garcia Castany, Paco Clos, Pere Valentí o Ricardo Serna. Aquest són alguns dels exfutbolistes que habitualment participen en actes de penyes.

El Congrés també va tenir un record per a Ladislao Kubala amb motiu del 90è aniversari del seu naixement. Ramon Alfonseda va fer una intervenció destacant la figura de l’exfutbolista blaugrana i després va fer entrega d’un present commemoratiu que van recollir els dos fills de Kubala i dos dels seus nets.

Més notícies aquí