Un bon balanç de temporada

Un bon balanç de temporada

La junta directiva de l'Agrupació revisa els projectes realitzats durant el primer semestre de l'any

La segona expedició solidària a Lesbos (Grècia) i la posada en marxa del programa "Coach Values" són dos dels projectes de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) que ha analitzat aquest dimarts la junta directiva de l'entitat. En la seva última reunió abans de vacances, l'òrgan responsable del funcionament de l'Agrupació va valorar el treball de les diferents àrees al llarg d'aquest primer semestre de l'any. El programa "Coach Values", iniciat en una primera ocasió amb la consultora col·laboradora de l'entitat Page Group, o bé l'expedició solidària de principis de juny a Grècia, amb la Fundació FC Barcelona, van ser dos dels projectes destacats.

A nivell institucional es va destacar la Setmana Barça Jugadors a Perpinyà, amb un notable èxit de participació i un resultat positiu a nivell d'impacte i de relació amb la Catalunya Nord. La integració del col·lectiu d'exjugadores del FC Barcelona i la Folga 65, també a Perpinyà, van ser dos dels projectes destacats de l'Àrea Social. A nivell formatiu, es van remarcare la consecució dels cursos de nivell 1 i 2 d'entrenador i l'estrena de les beques per ampliar l'anglès a l'estranger.

Ferran Olivella, directiu de l'Agrupació, va comunicar la seva dimissió per motius personals. Olivella ha estat membre de la junta directiva de l'Agrupació des de l'any 1993. El president Ramon Alfonseda li va expressar el seu agraïment per tants anys de dedicació amb l'Agrupació i la seva exemplaritat per a la resta de membres de l'entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut