Local

L'ABJ torna Grècia per celebrar el 90è aniversari del Panaigialios

L'expedició de l'Agrupació va jugar un partit amb fins solidaris durant la seva visita a terres hel·lenes

Després del viatge de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) a Lesbos fa algunes setmanes, una altra expedició de l'entitat va arribar el 30 de juny passat a Grècia. Un combinat d'exjugadors del FC Barcelona es van enfrontar als veterans del Panaigialios, club grec que va convidar l'Agrupació després de l'expedició blaugrana del juny del 2016 a Sparta.

Després d'aterrar a la capital, en arribar a Aigio, localitat situada a 200 km a l'oest d'Atenes, l'expedició va ser rebuda per l'alcalde de la petita ciutat grega, directius del Panaigialios i els seus veterans. Va ser una recepció afectuosa i acollidora, on els membres de l'Agrupació van poder tastar menjar típic del país.

El partit es va celebrar a l'Estadi Municipal d'Aigio i va servir per commemorar el 90è aniversari del conjunt hel·lè. 4.000 persones no es van voler perdre la cita esportiva; tota la recaptació es va destinar a benefici de l'ONG The Smile of the Child. El marcador final va ser favorable a l'ABJ: 2-3. No obstant això, l'enfrontament va estar força igualat. Després d'una primera part de domini blaugrana, els grecs van portar la iniciativa a la segona part amb l'entrada de jugadors de la banqueta i van poder retallar diferències.

Josep Ramírez "Lico", entrenador de l'equip de l'Agrupació, destaca el tracte dels representants del club i les diferents institucions gregues. "Va ser un viatge molt intens. Tots van ser molt atents amb nosaltres i no vam parar de fer coses. També vam gaudir com a convidats d'honor a la festa del 90è aniversari del Panaigialios". L'expedició va aprofitar l'ocasió per visitar diferents punts turístics: el canal de Corint, el monestir de la Gran Cova i el d'Agia Laura, la cova dels llacs o el Museu d'Holocaust nazi a Kalavryta.

Més notícies aquí