Local

L'ABJ traspassa fronteres, al Seguim en Joc

El pròxim capítol del programa de l'Agrupació per Barça TV se centra en les expedicions de l’entitat a Grècia i Txèquia.

Aquest cap de setmana arriba una nova entrega del programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per Barça TV. En aquest capítol, s’emetran dos reportatges a fons sobre els dos darrers viatges a l'estranger de l'entitat. Per una banda, es donaran a conèixer les accions solidàries dels exjugadors del FC Barcelona a Lesbos (Grècia) en favor de les persones del camp de refugiats de Kara Tape; i per altra banda, es podrà veure com va anar la participació de l'equip de l'Agrupació en el torneig internacional Souboj Legend disputat a Brno (Txèquia).

També tindrà força pes en el programa la Setmana Barça Jugadors celebrada a Perpinyà entre el 15 i 17 de juny. Es repassaran i valoraran les activitats que hi van tenir lloc, com el col·loqui Enganxa't a l'Esport, l'acte Parlem del Barça, el Barça Experience, la visita d'un grup d'exjugadors a un centre de joves d'un programa de garantia social o els partits entre els exjugadors a l’Estadi Aimé Giral.

Així mateix, l'actualitat de l'Agrupació completarà la resta del programa: l'homenatge a Josep Maria Fusté a Linyola, la designació de Sergi Roberto com a guanyador del IV Premi Barça Jugadors o els partits d'estiu celebrats al Camp Nou organitzats per l'Àrea Esportiva.

Aquesta vegada serà Ricardo Serna -jugador del FC Barcelona entre el 1988 i 1992- qui se sotmetrà a l'habitual Test ABJ. Per acabar, es farà un breu recordatori de la segona gira americana del club blaugrana que aquest estiu complirà 80 anys.

Més notícies aquí