Comiat de temporada esportiva al Camp Nou

Comiat de temporada esportiva al Camp Nou

L’ABJ celebra la tradicional matinal de partits d’exjugadors del Barça a l’Estadi per acomiadar el curs

Calor. Molta calor. Però futbol i molt futbol. Un any més, l’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat el final de la temporada esportiva a l’Estadi del FC Barcelona. Aquest divendres 23 de juny, en un format diferent però igualment exitós –matinal en lloc de a la tarda- a la gespa del Camp Nou hi ha jugat fins a 140 exjugadors del Barça. Multitudinari i emotiu, especialment per a una desena d’exjugadores del Club que per primera vegada han participat en aquest esdeveniment. I una oportunitat única per als representants dels patrocinadors i col·laboradors de l’ABJ.

Al llarg del matí s’han jugat fins a 3 partits. Els més matiners han estat els més veterans, que a les 9 en punt han saltat a la gespa al so de l’Himne del Barça i sortint pel túnel de vestidors. Feia calor, però la temperatura encara ha anat pujant a mesura que passaven les hores. L’últim partit s’ha jugat al migdia, i ha estat protagonitzat per les generacions més joves d’exjugadors blaugrana, i també per a una desena d’exjugadores que forment part de l’equip ABJ Femení, que s’ha posat en marxa aquest any. Una situació que, segons ha confessat el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, l’ha emocionat “de veure com les nostres exjugadores també han pres part a la festa”. El directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, també ha assistit a l’acte.

Tot i el comiat oficial d’avui, l’activitat esportiva de l’Agrupació no s’atura i ja hi ha diferents compromisos adquirits pel mes de juliol i agost, com un partit a Aegion (Grècia), el Torneig Solidari de la UE Sabadellenca, i la matinal esportiva de Planoles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut