El Lobo Carrasco anima els més petits a fer esport

El Lobo Carrasco anima els més petits a fer esport

En el marc de la Setmana Barça Jugadors, l'exfutbolista blaugrana ha fet una xerrada dirigida a nens i nenes de Perpinyà sobre els beneficis de pràctica esportiva

Aquest matí, 16 de juny, Lobo Carrasco, exfutbolista del primer equip del FC Barcelona i membre de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha realitzat el col·loqui "Enganxa't a l'Esport" davant 120 nens i nenes, entre 10 i 12 anys, de diferents escoles de la ciutat de Perpinyà. L'activitat s'ha desenvolupat en el marc de la Setmana Barça Jugadors que va engegar ahir 15 de juny i que durant tres dies tenyirà de blaugrana la ciutat de la Catalunya Nord.

La tècnica de l'Ajuntament de Perpinyà, Mireille Verdaguer, ha presentat la jornada i, tot seguit, Lobo Carrasco ha començat amb la xerrada on ha motivat els joves a fer esport, estudiar i tenir hàbits saludables. Així doncs, l'exposició de l'antic extrem del Barça s'ha centrat en els beneficis que comporta la pràctica esportiva, com les amistats, el benestar físic i la salut mental, i en els valors que s'extreuen -la humilitat, ambició, esport, respecte i treball en equip- i com aquests es poden aplicar a altres àmbits de la vida.

Així mateix, el Lobo ha donat consells bàsics sobre alimentació, hidratació i descans. També ha recalcat la importància d'estudiar a banda de practicar esport, ja que aquesta combinació augmenta la concentració i el rendiment, i el coneixement ajuda a les persones a ser més competents i enginyoses.

Per tancar el col·loqui, l'exjugador blaugrana ha resolt els dubtes dels joves participants i s'ha procedit al repartiment d'obsequis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut