Més de 2.000 culers decideixen els 6 finalistes del 8è Premi Barça Jugadors al joc net

Més de 2.000 culers decideixen els 6 finalistes del 8è Premi Barça Jugadors al joc net

Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ter Stegen i Samuel Umtiti optaran al guardó

Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ter Stegen i Samuel Umtiti són els finalistes del 8è Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació Barça Jugadors per distingir el jugador del primer equip del FC Barcelona amb més joc net durant la temporada 2016-17. Entre el 23 de maig i el 6 de juny tothom que ha volgut a donat el seu vot a un dels components de la plantilla del Barça, a través de la pàgina web de l’ABJ. Més de 2.000 aficionats culers han participat a la campanya. 

El proper 22 de juny, un jurat format per persones vinculades a l’FCB, l’ABJ, institucions esportives i mitjans de comunicació decidirà a quin d’aquests jugadors se li adjudica el 8è Premi Barça Jugadors. El jurat tindrà en compte l’actitud del jugador, tant dintre com fora del camp, a més d’aspectes com l’exemplaritat, relació amb els companys, l'afició i el rival.

Els guanyadors del Premi Barça Jugadors en anteriors edicions han estat Leo Messi, Javier Mascherano, Carles Puyol, Xavi Hernández (en dues ocasions), Andrés Iniesta i Bojan Krkic. Els integrants de l'Infantil B, guanyadors d'un Premi Laureaus per la seva esportivitat, han estat els protagonistes del vídeo promocional del premi d'aquest any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut