Els valors de l'esportivitat, al Seguim en Joc

Els valors de l'esportivitat, al Seguim en Joc

L'equip de l'Infantil B del FC Barcelona és el protagonista del pròxim capítol del programa de l'Agrupació per Barça TV

Aquest cap de setmana s'emet una nova entrega del programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per Barça TV. En aquest capítol, es tractarà a fons la repercussió del gest d'esportivitat de l'equip de l'Infantil B del FC Barcelona a la World Challenge. Un acte que va ser guardonat amb el Premi Laureus "Millor moment esportiu de l'any".

Així mateix, en el marc de la campanya del Premi Barça Jugadors que atorga l'ABJ, es parlarà dels valors de l'esportivitat que transmeten els socis de l'Agrupació als més joves. Hi reflexionaran sobre això els membres de l'entitat Salva Miracle, coordinador de la seva escola de porters, i Jordi Aguilar, entrenador del Juvenil B de l'Arenys.

Manual per a no penjar les botes. Karla Vázquez, nutricionista vinculada al FC Barcelona, explicarà la importància de la hidratació, l'alimentació i la protecció solar pel rendiment esportiu.

Actualitat de l'ABJ. També es podrà veure tot el que ha passat a l'Agrupació en les darreres setmanes: la presentació de la biografia més complerta de Ladislau Kubala, el partit de l'ABJ contra la mort sobtada o els últims detalls de la Setmana Barça Jugadors a Perpinyà.

Test ABJ. Finalment, Iván Iglesias, l'exjugador blaugrana que va certificar la maneta al Reial Madrid el 1994, se sotmetrà al qüestionari del Seguim en Joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut