Gols i somriures al darrer partit solidari de l'ABJ

Gols i somriures al darrer partit solidari de l'ABJ

L'Agrupació i la Fundació Taina van organitzar un partit de futbol a Sabadell com a part d'una iniciativa solidària

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va participar dijous passat 20 d'abril a Sabadell en un partit solidari amb la Fundació Taina. 16 exjugadors del FC Barcelona i membres de l'ABJ es van enfrontar de manera amistosa a usuaris d'aquesta organització que facilita la incorporació laboral de persones amb discapacitats psíquiques. Així doncs, va significar una gran oportunitat perquè els exjugadors representessin el Club en un enfrontament de caràcter social.

Pepito Ramos, exjugador del Barça i membre de l'ABJ, va ser un dels jugadors que van disputar el partit. "Va ser una experiència gratificant. No té preu veure com aquestes persones s'omplen d'alegria, il·lusió i energia jugant a futbol. Hi va haver molts gols i tots vam gaudir del partit", comenta l'exdefensa blaugrana. També destaca la predisposició dels exjugadors del FC Barcelona per participar en altres iniciatives solidàries que tinguin lloc.

Altre nom propi de la tarda va ser el d'Steve Archibald. L'exfutbolista culer i soci de l'Agrupació tampoc es va perdre el partit. De fet, al descans es va canviar la samarreta blaugrana per jugar la segona part amb la Fundació Taina, un detall que va suposar una gran alegria entre els seus membres per l'admiració que encara desperta l'exjugador escocès.

Amb la celebració d'aquesta jornada solidària, l'Agrupació i la Fundació Taina consoliden el seu vincle per seguir proporcionant somriures i records inesborrables a les persones que integren la Fundació. Sense dubte, aquests són els gols més importants.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut