L’equip femení de l’ABJ ja està en marxa

L’equip femení de l’ABJ ja està en marxa

18 exjugadores del FC Barcelona van formar l’equip de l’Agrupació que es va enfrontar al Vilassar de Mar en un partit d’entrenament

18 exjugadores del FC Barcelona i membres de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) van participar recentment en el primer partit de l'ABJ Femení. En aquest cas, va ser un partit d'entrenament contra la UE Vilassar de Mar. El conjunt dirigit per l'Aida Garcia va guanyar per 5 a 2, tot i que el més important va ser donar un altre pas endavant per consolidar la iniciativa de l'ABJ amb les exjugadores blaugrana.

"L'ambient va ser immillorable. Ho vam passar molt bé, hi va haver molta esportivitat i no hi va haver cap incident. Totes vam gaudir del partit i fins i tot es van veure alguns detalls de qualitat que encara conserven les exjugadores", comenta l'Aida. És per això que l'entrenadora valora positivament l'estrena de les seves jugadores després de dos mesos fent equip.

L'ABJ Femení va iniciar les sessions d'entrenament el 10 de febrer. Des d'aleshores, l'equip entrena tots els divendres a les 21.00 hores al Camp 3 del Mini Estadi. Els entrenaments d'exjugadores no s'aturen per arribar al debut oficial en les millors condicions físiques possibles. I mentrestant, es va assolint el principal objectiu: crear i mantenir els lligams de barcelonisme i companyonia entre les exjugadores després de les seves etapes al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut