“Quan l’ABJ em va oferir treball a Chicago, no ho vaig dubtar”

“Quan l’ABJ em va oferir treball a Chicago, no ho vaig dubtar”

Fa quatre mesos que l'exjugador del FC Barcelona, Alguer Brugarola, està treballant com a entrenador de futbol als Estats Units gràcies a la col·laboració entre l’Agrupació i ISL Futbol

L’Alguer Brugarola, exjugador del FC Barcelona i membre de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), va marxar als Estats Units el passat mes de gener. Gràcies a la col·laboració entre l’Agrupació i ISL Futbol, l’Alguer va rebre i acceptar una oferta de treball procedent d’un dels clubs més importants de Chicago, el Chicago Magic.

 

“Quan l’ABJ em va oferir treball a Chicago amb el suport d’ISL no ho vaig dubtar ni un moment. Sabia que seria una magnífica oportunitat per créixer a tots els nivells”, comenta l’Alguer. Ara és el coordinador del Chicago Magic i també és l’entrenador de tres equips de l’entitat. Al matí la seva feina és d’oficina: preparació d’entrenaments, formacions d’entrenadors, trobades amb pares i mares, i ‘scooting’ de nous jugadors; a les tardes dirigeix les sessions d’entrenament dels seus equips. 

 

El futbol als Estats Units està evidenciant un creixement important. Cada vegada són més els professionals que arriben de totes les parts del món per fer créixer aquest esport. Una experiència que l’Alguer recomana a altres exjugadors del Barça: “Tot entrenador de futbol que treballa amb il·lusió i motivació només pot dir que sí quan se li presenta una oportunitat com aquesta”.

 

En aquest sentit, el treball conjunt entre l’ABJ i ISL Futbol possibilita aquestes oportunitats als exjugadors blaugrana. Pol Solé, membre de Comunicació d’ISL Futbol, destaca l’experiència positiva de comptar amb membres de l’Agrupació. “Són entrenadors que han passat per les categories inferiors del FC Barcelona com a jugadors i tenen inculcats molt bé els valors del Barça. Gràcies a això, ara poden transmetre’ls als jugadors i jugadores americanes”.

 

Des de la distància, l’Alguer agraeix a la seva família i la seva gent més propera tot el que està vivint. El contacte directe amb ells l’ajuda a seguir treballant i és la motivació per seguir aprenent. El Chicago Magic començarà la setmana vinent la competició regular. Sort i encerts, Alguer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut