L’ABJ i l’Obra Social “la Caixa” celebren l’onzena edició d’Enganxa’t a l’esport

L’ABJ i l’Obra Social “la Caixa” celebren l’onzena edició d’Enganxa’t a l’esport

Les jornades es celebren a Barcelona en el marc de la Setmana Social de CaixaBank

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) i l’Obra Social “la Caixa” han col·laborat conjuntament en l’organització de l’edició número 11 de la campanya “Enganxa’t a l’esport” durant aquesta setmana al CosmoCaixa de Barcelona, en el marc de la Setmana Social de CaixaBank.

El programa promou la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre joves de 10 i 12 anys. L’objectiu del projecte és posar en valor l’esport com a eina d’aprenentatge i font de vida saludable. “Enganxa’t a l’esport” és una manera d’apropar els beneficis de la pràctica esportiva, tant a nivell físic com emocional.

Han estat els exjugadors i socis de l’ABJ Antoni Pinilla i Jofre Mateu els encarregats de conduir les xerrades, que han agrupat joves de diferents entitats socials amb les quals col·labora l’Obra Social “la Caixa”. Són, majoritàriament, joves que provenen de famílies en situacions econòmiques vulnerables.

Ara fa 11 anys que l’Obra Social “la Caixa” i l’ABJ col·laboren per fomentar les oportunitats entre les persones joves de manera solidària. En la darrera edició, l’Agrupació va portar les xerrades a nou localitats espanyoles. Celebrada anualment, la Setmana Social de CaixaBank involucra a més de 10.000 empleats de l’entitat i les seves filials, que participen de manera voluntària en les activitats que les entitats socials vinculades proposen arreu de l’Estat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut