El 2017 arrenca fort a l’ABJ amb l’oferta formativa

El 2017 arrenca fort a l’ABJ amb l’oferta formativa

La formació contínua en anglès i entrenadors genera molta demanda

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ofereix una gran varietat de cursos formatius aquest trimestre. Tant els cursos d’entrenador de futbol com els d’anglès són de formació continuada i per això ja compten amb un gran nombre d’inscripcions. Per altra banda, les novetats en orientació laboral, així com el llançament d’un curs de català, pretenen motivar els socis a potenciar competències necessàries per al seu futur.

Els cursos d’entrenador de futbol han estat molt ben valorats: al nivell avançat ja s’hi ha apuntat una vintena de persones. La majoria d’elles ja va cursar el nivell bàsic, que es repetirà aquest trimestre a demanda de nous inscrits.

Pel que fa als cursos d’anglès, els tres que es van impartir el trimestre passat continuen existint, però amb un grau més de dificultat. El curs de conversa i el curs de futbol i ‘business’ tenen públics diversos però amb ganes i motivació per a progressar en l’idioma. Pel que fa al curs d’iniciació en l’anglès, cada vegada són més els socis joves que s’hi inscriuen, per tal de millorar les seves oportunitats de cara al món laboral.

Una altra novetat del nou trimestre és el curs “Entrena’t per als teus objectius”, de la secció d’orientació laboral i personal. Es tracta d’una sèrie de sessions en què es treballarà l’autoconeixement de cadascú per a així poder establir objectius concrets i reorientar la carrera professional. D’altra banda, el curs d’introducció al coaching donarà eines per a ser futurs coachers.

Finalment, a demanda d’alguns socis, aquest gener s’inicia un curs de català, al qual ja s’hi han inscrit 12 persones. La persona encarregada de dirigir el curs adaptarà el nivell a les necessitats del grup.

Amb aquesta varietat de cursos, l’Agrupació engega el trimestre amb voluntat de continuar formant exjugadors del FC Barcelona de cara al seu futur. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut