Comença la quarta temporada de Seguim en Joc

Comença la quarta temporada de Seguim en Joc

L'edició número 33 del programa de l'ABJ s'estrenarà el proper diumenge per Barça TV

El Seguim en Joc estrena temporada diumenge vinent 2 d'octubre al vespre a Barça TV. En la que serà la seva quarta temporada, el programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ja haurà estrenat 33 episodis.

Els propers programes vénen carregats de novetats, com la secció "Manual per no penjar les botes". En col·laboració amb el personal mèdic de l'ABJ, s'hi donaran consells a esportistes veterans sobre bones pràctiques esportives, i també sobre qüestions de salut i esport. En el primer capítol es parlarà sobre el desgast del genoll, una situació força habitual entre esportistes de més de 40 anys. 

Una altra secció del programa és "Històries ABJ", on cada mes tindrem com a protagonista un exjugador del Barça que explicarà la seva història. En aquesta ocasió, descobrirem la figura d'Albert Máiquez, que amb més de 70 anys és un autèntic crac defensant la porteria de l'equip +55.

A "A fons" descobrirem curiositats de l'Agrupació en format reportatge. El d'aquest mes parlarà sobre els gairebé 70 voluntaris que dediquen el seu temps a col·laborar amb l'Agrupació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut