Reunió de la junta directiva de l'Agrupació

Reunió de la junta directiva de l'Agrupació

Els directius fan balanç dels últims viatges als Estats Units i Mèxic

La junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest dimecres 31 de gener la primera reunió de l'any. La trobada va servir per fer balanç dels projectes executats fins ara i per presentar les noves iniciatives de l'ABJ per aquest 2018. També es van aprovar les noves altes d'exfutbolistes del Barça i de nous simpatitzants de l'Agrupació.

Buscant noves oportunitats pels exjugadors a Philadelphia i Mèxic

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el director, Luis Ortiz de Zevallos, van donar detall dels viatges que recentment l'ABJ va fer als Estats Units i Mèxic, amb l'objectiu de buscar noves oportunitats professionals per als exjugadors del Barça i també per cercar més activitats per als equips de l'Agrupació. S'espera que en els pròxims mesos donin fruit les gestions fetes a la convenció anual de la United Soccher Coaches.

 

Bon balanç dels partits de Nadal i nou staff tècnic de l'ABJ Femení

L'àrea esportiva va presentar un informe positiu de la celebració dels partits de Nadal, que per primera vegada es van celebrar el dia 24 de desembre (i no el dia Nadal com era tradicional) i també van comptar amb la participació de fills i néts d'exjugadors. D'altra banda, es va informar del nomenament del nou equip tècnic de l'equip ABJ Femení, que està format per Joan Carles Hidalgo i David Forcat, exjugadors del Barça i amb experiència en el futbol femení. L'àrea esportiva va agrair la tasca de l'staff que en aquest primer any de vida de l'equip femení ha liderat i impulsat el projecte, Aida Garcia, Noemí Rubio, Marina Torras i José Jiménez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut