L’Agrupació viatjarà a Saragossa per marcar un gol al càncer infantil

L’Agrupació viatjarà a Saragossa per marcar un gol al càncer infantil

Els exjugadors del Barça participaran a la 23a edició del partit solidàri d'Aspanoa

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) disputarà per segona vegada el partit benèfic anual ‘Metamos un gol al cáncer’ d'Aspanoal'Associació de Pares de Nens amb Càncer d'Aragó. El partit que enfrontarà per una bona causa a l'ABJ amb els veterans del Real Saragossa tindrà lloc el diumenge 19 de novembre (11.30 hores) a l'estadi de La Romareda. L'objectiu d'Aspanoa per aquesta edició és augmentar els recursos que destina a la investigació clínica del càncer infantil. Per fer-ho, la recaptació de les entrades del matx anirà íntegrament a l’associació.

L'equip ABJ, dirigit per Josep 'Cuca' Palau, contarà amb la presència de luxe de jugadors com 'Lobo' Carrasco, Andoni Goikoetxea i  Xavier Sánchez Jara entre d'altres. Pel que fa el Saragossa, assitiràn exfutbolístes de renom com Andoni Cedrún (que apareix al cartell promocional), Rubén Gracia 'Cani', Xavi Aguado i Carlos Diogo. En acabar el partit, ambdós equips juntament amb Aspanoa celebraran un dinar de germanor que culminarà la jornada solidària.

Aspanoa és una associació sense ànim de lucre fundada al 1988 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer i donar suport a les seves famílies. Actualment tenen 2802 socis i des de la seva fundació han ajudat a més de 700 famílies. Les entrades del partit ja están a la venda per un donatiu de 3 euros i, a més, com a novetat d'aquest any, Aspanoa ha inciat 'Fila Cero', una venda d'entrades simbólica que no donen accès a l'estadi pero que permeten col·laborar amb la causa a aquelles persones que no poden assistir a l'esdeveniment.

Més Info: http://www.aspanoa.org 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut