L'experiència dels exjugadors a Grècia, per Barça TV

L'experiència dels exjugadors a Grècia, per Barça TV

El programa "Seguim en Joc" de Barça TV emetrà reportatges sobre l'acció de l'ABJ pels refugiats, la importància de la marca personal en els exfutbolistes i sobre la lesions esportives més freqüents a partir dels 40 anys

L’experiència dels exjugadors del Barça participants a l’acció #FCBPlayers #WithRefugees centra el principal reportatge del Seguim en Joc, el programa de l’Agrupació Barça Jugadors per Barça TV i que es podrà veure aquest diumenge 4 de desembre. L’espai també recull l’actualitat de l’ABJ de les últimes setmanes i explica com és d’important la marca personal en els exjugadors del Club per poder continuar la seva trajectòria professional.

Experiència, Grècia. Un cop tornats a Barcelona, diferents membres de l’expedició de l’ABJ expliquen quines sensacions van tenir durant la jornada del 18 de novembre a Ioannina (Grècia), on amb el suport d’ACNUR i del club local PAS Giannina van organitzar un clínic per més de 220 nenes i nens dels camps de refugiats de la zona i van jugar un partit de veterans. La visita al camp de refugiats i la convivència amb els infants són els dos principals aspectes que van commoure els jugadors, que van conèixer en primera persona el que ha suposat l’haver de fugir del seu país a causa de la guerra. 

Manual per a no penjar les botes: les lesions. Ampar Cuxart, cap del servei de rehabilitació de la Vall d’Hebron, va protagonitzar una sessió per als socis de l’ABJ sobre les lesions més freqüents en futbolistes a partir dels 40 anys i com prevenir-les. El Seguim en Joc s’aproxima a aquest detall i ofereix informació útil.

Indispensable: Marca personal. La consultora PageGroup ha tornat a fer un taller formatiu a l’ABJ, aquesta vegada sobre la importància de la Marca Personal. L’exjugador del Barça, Lobo Carrasco, complementa els consells dels experts explicant de quina manera ell es treballa la pròpia marca personal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut