L'Agrupació Barça Jugadors acompanya l'exjugador del Club en la seva transició professional

L'Agrupació Barça Jugadors acompanya l'exjugador del Club en la seva transició professional

Un vídeo explica com funcionen els serveis de formació i borsa de treball de l'Agrupació Barça Jugadors i la Fundació Barça Veterans

Quines opcions té un jugador o exjugador del Barça quan arriba a la final de la seva trajectòria professional com a futbolista? Una és, sense dubte, el servei de Formació i Borsa de Treball promogut per la Fundació Barça Veterans i desenvolupat per l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ).

Tot i la formació continuada que el jugador del Barça rep durant la seva carrera professional, especialment a serva etapa a La Masia, en iniciar la seva transició cap a una nova ocupació, pot accedir als cursos que ofereix l'ABJ, tant en conceptes generals, com els vinculats a la seva passió, el futbol, complementada en formació en idiomes i gestió. Una formació que en la temporada 2015-16 va comptar amb gairebé 250 participacions, i amb una atenció especial al Nivell 1 del Curs d'Entrenador, on es van inscriure 20 exjugadors del Club.

De manera paral·lela, el servei de Borsa de Treball i Orientació Professional canalitza ofertes de feina adreçades als exjugadors blaugrana, tant genèrics com específicament esportiva. A les posicions de secretari tècnic, monitor o entrenador, perfils professionals buscats a nivell internacional, els exjugadors del FC Barcelona hi aporten també els valors i l'ADN Barça que han viscut ells mateixos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut