Local

L'Agrupació Barça Jugadors acompanya l'exjugador del Club en la seva transició professional

Un vídeo explica com funcionen els serveis de formació i borsa de treball de l'Agrupació Barça Jugadors i la Fundació Barça Veterans

Quines opcions té un jugador o exjugador del Barça quan arriba a la final de la seva trajectòria professional com a futbolista? Una és, sense dubte, el servei de Formació i Borsa de Treball promogut per la Fundació Barça Veterans i desenvolupat per l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ).

Tot i la formació continuada que el jugador del Barça rep durant la seva carrera professional, especialment a serva etapa a La Masia, en iniciar la seva transició cap a una nova ocupació, pot accedir als cursos que ofereix l'ABJ, tant en conceptes generals, com els vinculats a la seva passió, el futbol, complementada en formació en idiomes i gestió. Una formació que en la temporada 2015-16 va comptar amb gairebé 250 participacions, i amb una atenció especial al Nivell 1 del Curs d'Entrenador, on es van inscriure 20 exjugadors del Club.

De manera paral·lela, el servei de Borsa de Treball i Orientació Professional canalitza ofertes de feina adreçades als exjugadors blaugrana, tant genèrics com específicament esportiva. A les posicions de secretari tècnic, monitor o entrenador, perfils professionals buscats a nivell internacional, els exjugadors del FC Barcelona hi aporten també els valors i l'ADN Barça que han viscut ells mateixos.

Més notícies aquí