Representants de l'ABJ participen en esdeveniments d'esport i comunicació

Representants de l'ABJ participen en esdeveniments d'esport i comunicació

Ramon Alfonseda, Carles Rexach i Luis Ortiz han estat presents en tres actes de diferents àmbits

Representants de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) han estat presents en diferents espais i esdeveniments aquest dijous a la ciutat de Barcelona: la 16a Diada de Telecomunicacions, la jornada Esport i Mediació, i en l'estada d'uns alumnes d'IESE. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, ha protagonitzat un acte que l'escola de negocis IESE ha organitzat amb motiu de l'estada a Catalunya de diversos estudiants de diferents països de l'Àfrica. Alfonseda ha explicat quins són els valors del Barça i com aquests perduren i es preserven a l'ABJ. A més, un dels responsables del Nou Espai Barça, Albert Blanc, ha descrit el projecte.

Alhora, el vicepresident institucional de l'Agrupació, Carles Rexach, ha participat a la jornada "Esport, gestió de conflictes i mediació" que ha tingut lloc al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Rexach ha parlat sobre els conflictes esportius que ha viscut en primera persona com a jugador i com a entrenador. De la seva etapa com a entrenador ha destacat el paper que tenen els pares en la potencial carrera esportiva dels seus fills i filles. En canvi, ha dit que els conflictes que puguin sorgir en un vestidor com el del Barça solen ser per qüestions extraesportives o de caràcter dels jugadors.

L'últim esdeveniment del dia a l'agenda de l'ABJ ha estat la Diada de les Telecomunicacions, celebrada al CosmoCaixa. El director de l'Agrupació, Luis Ortiz, ha parlat sobre la personalització de les noves relacions personals (les de les xarxes socials), i ha explicat com a la fundació hi conviuen relacions personals amb comunicacions digitals i amb la comunicació tradicional, quelcom menys freqüent cada dia.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut