Comencen els cursos d’anglès a l’Agrupació

Comencen els cursos d’anglès a l’Agrupació

El trimestre de l'Area de Formació arrenca amb els cursos de conversa i el d'anglès per a viatges i negocis. Tots dos cursos han omplert places.

L’Àrea de Formació de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) organitza, un any més, els cursos d’anglès per a exjugadors del FC Barcelona. De durada trimestral, els cursos pretenen impulsar l’ús de la llengua anglesa, i s’ofereixen diversos nivells per tal que cadascú pugui triar el que més li convingui. Aquest dimarts dia 20 va començar el curs de nivell intermedi, que cerca potenciar la conversa en anglès en diferents situacions i contextos. S’hi treballarà sobretot la fluïdesa en la llengua parlada i alguns aspectes clau de la comunicació oral. Amb 13 persones inscrites, el curs es durà a terme els dimarts i dijous a la tarda.

Un altre curs que comença aquesta setmana és el d’anglès per a futbol i negocis, una mica més especialitzat, que pretén millorar les habilitats comunicatives en contextos del món de l’empresa i l’esport. Dirigit a persones que tenen un nivell d’anglès avançat, els inscrits aprendran a sentir-se còmodes amb el vocabulari propi dels dos camps esmentats. Més entrat en el trimestre, s’obrirà el curs d’iniciació a l’anglès, on es treballarà vocabulari i expressions bàsiques que permetran fer front a situacions comunicatives senzilles del dia a dia. Des de l’Àrea de Formació s’anima els socis a inscriure’s en aquests cursos, que poden obrir moltes portes tant a nivell professional com personal. Tots els cursos es fan a la seu de l’Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut