L'Agrupació celebra la seva Assemblea anual

L'Agrupació celebra la seva Assemblea anual

Els socis i sòcies aproven els comptes i el projecte de l’ABJ per al 2019

L’Agrupació Barça Jugadors va celebrar l’Assembla Anual aquest dimarts, 4 de juny. Una reunió que va servir per informar els socis i sòcies dels principals projectes de l’entitat per aquest any i també de l’estat de les obres de la futura seu provisional de l’ABJ, a tocar del Camp Nou. El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, va assegurar que l’ABJ “està creixent, però hem de saber créixer, fer les coses ben fetes”. En aquest sentit, el Pla Estratègic 2019-22 aprovat a principis d’any està servint de full de ruta per les diferents àrees. L’Assemblea va aprovar els comptes del 2018 i el pressupost del 2019.

El treball de les àrees

Al llarg de la reunió, celebrada a la Sala Fundació del Camp Nou, els directius responsables de les diferents àrees van donar comptes de les accions realitzades al 2018 i dels projectes per aquest any. Des de l’Àrea de Formació i Desenvolupament, que en aquest 2019 veu triplicat el seu pressupost, es va destacar la posada en marxa del programa de beques acadèmiques, fet que segons Jofre Mateu, vicepresident de l’ABJ, “ha de servir per fer un pas més en la preparació del jugador més enllà de l’ajuda directa”. El també vicepresident, Tente Sánchez, va posar èmfasi pel que fa l’àrea esportiva a l’ampliació i millora dels serveis de saluts, gràcies en part a la col·laboració dels Serveis Mèdics del FC Barcelona. A nivell social, està previst que al llarg d’aquest any entri en funcionament una nova eina de gestió dels socis que permetrà tenir-ne més coneixement i per tant orientar l’activitat cap al perfils dels membres. D’altra banda, i coincidint amb el segon aniversari de l’entrada massiva d’exjugadores blaugrana a l’Agrupació, des de l’àrea de màrqueting s’impulsarà el Projecte Dona, per vehicular el desenvolupament del col·lectiu i treballar en la igualtat de gènere. Finalment, el vicepresident Félix Barrado, va explicar els treballs que es gestionen des de l’Àrea Jurídica relacionats amb el Manual de Prevenció de Delictes, el Codi Ètic, la protecció de dades i el registre horari.

L’adequació del nou local, en marxa

Joan Garcia Orti, el directiu delegat de la seu social de l’ABJ, va donar comptes de l’estat de les obres d’adequació del nou local, adquirit durant el mes d’abril després de tenir l’autorització de l’assemblea extraordinària. En aquests moments s’està acabant la primera fase dels treballs, que consisteix en l’enderroc de tots els elements de l’interior de l’immoble, ubicat a la Travessera de les Corts de l’Hospitalet.

Tres nous directius

L’Assemblea va aprovar el nomenament de tres nous membres de la junta directiva: Edmílson Gomes Moraes, Gemma Giró i Laura Llinàs. Edmílson estarà adscrit a l’Àrea Institucional, Giró a l’àrea de Màrqueting i Llinàs a l’Àrea Jurídica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut