L'Agrupació participa en el centenari de la UE Campdevànol

L'Agrupació participa en el centenari de la UE Campdevànol

El passat 22 de juny l'equip masculí de la ABJ va participar en un dels partits que commemoraven el centenari de la UE Campdevànol.

L'Agrupació Barça Jugadors es va sumar a la celebració del cent aniversari de la UE Campdevànol. L'equip dirigit per Josep Palau va aconseguir portar-se la victòria de la trobada amb un resultat de 12-2 amb un gol de Fuentes, dos de Rebollo, tres de Dani Vila, un gol de Marc Escobar, 1 de Lausin i Dani Martínez va encaixar dos més.

 

La jornada va estar marcada per un ambient totalment festiu i lúdic en el qual prevalia l'aniversari de la Unió Esportiva. A prop d'aquest bon ambient, Joan Garcia Orti, membre de la junta directiva, explica que “la importància d'aquest acte va ser veure com el poble es va implicar en la celebració. Campdevànol és una població que només compta amb 3000 persones i tota l'organització que va haver-hi darrere i aquesta implicació del poble, va quedar reflectit l'arrel que el club té en la mateixa població”. 



En general, va ser una bonica jornada que va comptar amb la participació de Juanjo Ruiz, Joan Garcia Orti, Jordi Torcal, Javi Botella, Marc Escobar, Oscar Lausin, Pepito Ramos, Dani Martínez, Sergi Perez, Andrés Ferrés, Perez Humanes, J. Blanquera, Marcos Zamora, Sr. Fuentes, Sergio Martínez, Sergi Perez, Andrés Ferrés, PerezHmanes, Marcos Zamora, Sr. Fuentes, Sergio Martínez, Dani Vila i Jordi Rebollo.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut