L’ABJ femení participa en el torneig Femelite per tercer any consecutiu

L’ABJ femení participa en el torneig Femelite per tercer any consecutiu

L'agrupació va disputar un torneig de futbol 7 al camp Agapito Fernández de Barcelona

Diumenge passat 14 de juliol, les jugadores de  l’ABJ femení van jugar per tercera vegada el torneig Femelite, de futbol 7. L'Agrupació va assistir com a convidada i va jugar contra jugadores en actiu encara que, finalment, no van aconseguir arribar a les seminfinals. L'entrenador de l'equip, Joan Carles Hidalgo ha parlat de la jornada esportiva i ha dit que “va ser una bona trobada, les jugadores van donar una gran imatge de futbol”.

 

Es van jugar en total 5 partits dels quals es van guanyar 3 amb gols de Mar García, Cristina Jiménez, Paulina Ferre, Cristina Pachecho, Esther Torrecilla i Verónica Arcos. Laura Caballero ha assegurat que “va ser una trobada molt bonica, a nosaltres ens agrada competir i la veritat és que en aquest torneig vam poder fer-ho. Vam jugar  amb jugadores que estan en actiu actualment i això va fer pujar el nivell i, clar, per a nosaltres això va ser tota una motivació”.

 

L'ambient va ser totalment esportiu i la convocatòria de les jugadores d'Hidalgo va estar composta per Vanesa Cabeza, Verónica Arcos, Susana Galiana, Cristina Pacheco, Mar García, Cristina Jiménez, Esther Torrecilla, Laura Caballero, Carla Tomàs i Paulina Ferre.





Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut