Subvencions de l'ABJ per a la formació dels exfutbolistes del FC Barcelona

Subvencions de l'ABJ per a la formació dels exfutbolistes del FC Barcelona

Els exjugadors i exjugadores del Club poden accedir a una línia de beques per formar-se.

L'Agrupació Barça Jugadors fa un pas endavant en la promoció de la formació dels exjugadors del FC Barcelona. L'associació, a través de l'Àrea de Formació i Desenvolupament, acaba d'obrir la convocatòria de la primera Beca Formativa, una línia d'ajudes econòmiques per aquells socis de l'entitat que vulguin ampliar coneixements en l'àmbit esportiu o en general, sempre enfocada a una millora de la capacitació professional de l'exfutbolista del Club. 

A través de la Beca Formativa, l'exjugador i exjugadora del FC Barcelona pot accedir de manera pràcticament gratuïta o amb descomptes molt elevats als certificats online de Barça Universitas. Presentant la sol·licitud corresponent, els socis de l'ABJ també poden rebre una ajuda econòmica que variarà segons segons els estudis a què es vulguin matricular. 

És la primera vegada en la història de l'Agrupació en la qual s'aposta per una beca d'aquestes característiques. Sens dubte, aquest tipus de moviments enforteixen un dels pilars bàsics dins de la filosofia de l’ABJ com és, en aquest cas, la formació. A més, el naixement d'aquesta beca coincideix amb la tercera edició -a punt de publicar-se- de la beca esportiva de l’ABJ, dirigida a tots aquells exjugadors blaugrana que vulguin enriquir els seus coneixements a nivell esportiu, com per exemple, els entrenadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut