L'Agrupació, al comiat del Mini

L'Agrupació, al comiat del Mini

Directius de l'ABJ i exjugadors del Barça B assisteixen a l'acte institucional que tanca 37 anys d'història de l'estadi blaugrana

Una representació de l'Agrupació Barça Jugadors, entre directius i socis, va assistir aquest dimarts 24 de setembre a l'acte "Gracies, Mini!" organitzat pel FC Barcelona per acomiadar oficialment el Miniestadi, la instal·lació blaugrana que durant 37 anys ha acollit el Barça B i també el FCB Femení en els últims temps. Els vicepresidents de l'ABJ, Tente Sánchez i Jofre Mateu, van encapçalar una delegació de l'entitat que també va incloure un grup d'exjugadors del Barça B, el filial blaugrana, com Damià Abella, Aureli Altimira, Jesús M. Angoy, Albert Aybar, Juanjo Carricondo, Paco Clos, Javi Delgado, Pere Gratacòs, Jordi López, Jordi Martínez, Juan Carlos Moreno, Xavi Moro, Antoni Pinilla, Xavi Roca i Jordi Roura. L'acte el va encapçalar el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner.

Els assistents van poder escoltar una taula rodona plena de records del Mini, de les veus dels exjugadors del filial Guillermo Amor, Francesc Xavier García Pimienta, Juan Carlos Pérez Rojo i de la capitana del Femení, Vicky Losada. Durant l'acte -celebrat l'endemà de l'aniversari de l'estadi- també es van projectar imatges d'"Històries del Mini", una sèrie de reportatges que s'emetrà properament per Barça TV. De la seva banda, el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Moix, va explicar com seria el procés de deconstrucció del Mini, que tindrà una durada de sis mesos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut