L'Abj present a la Barça Universitas Immersion Week

L'Abj present a la Barça Universitas Immersion Week

Ramon Alfonseda i Xavi Roca van donar una ponència en la qual van parlar sobre l'essència del FCB i per tant de l'Agrupació

L’ABJ ha participat en la Barça Universitas Immersion Week, una iniciativa duta a terme per l'àrea de Innovation Hub del FC Barcelona. En aquest aspecte l'Agrupació Barça Jugadors també ha volgut aportar el seu gra de sorra i ha participat mitjançant una ponència de Ramon Alfonseda, president de la ABJ i el membre de la junta directiva de l'Agrupació, Xavi Roca.

 

Per a contextualitzar, la Barça Universitas Immersion Week ha consistit en l'organització d'una setmana en la qual diàriament s'han realitzat diferents xerrades formatives, dirigides a tots aquells que han participat en el programa de formació online que presenta el Club.

 

L'objectiu d'aquest esdeveniment ha estat el de complementar els coneixements adquirits mitjançant els cursos des d'una visió molt més tècnica i especialitzada sobre com l'FC Barcelona enfoca la indústria de l'esport.

 

 

Durant la xerrada tant Ramon Alfonseda i Xavi Roca van exposar tot el treball que es realitza des de l'Agrupació i el van enllaçar tant amb el vessant social, exemplificada amb el viatge que es va fer a Polònia per a tractar el tema dels refugiats, i també l'àrea formativa , dos pilars fonamentals en l'essència del FC Barcelona i que conformen la raó de ser de l'Agrupació Barça Jugadors.

 

La participació de l'àrea institucional de l’ABJ en aquest esdeveniment és la personificació directa de la col·laboració que totes dues parts presenten. Un acord que fomenta la formació per a tots aquells socis que vulguin continuar creixent en el món de l'esport. Gràcies a l'acord entre Barça Universitas i la ABJ, tots els socis de l'Agrupació tenen un enllaç directe amb formacions d'alt nivell, a més de comptar amb tota mena d'ajudes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut