L'equip +55 de la ABJ participa en el primer triangular de la temporada a Cervelló

L'equip +55 de la ABJ participa en el primer triangular de la temporada a Cervelló

La Penya Blaugrana de Cervelló va rebre a l'Agrupació el passat dissabte 19 d'octubre

L'Agrupació Barça Jugadors celebra prop de quatre triangulars de l'equip +55 durant tota la temporada, dissabte passat 19 d'octubre va tocar jugar el primer de l'any. Va ser en el camp Municipal de Cervelló on la penya Blaugrana de la localitat, i sòcia d'honor de la ABJ, va rebre amb els braços oberts als exjugadors de més de 55 anys.

 

La jornada va estar marcada per un molt bon ambient esportiu que va trobar el seu inici amb el servei d'honor de l'alcalde de l'Ajuntament de Cervelló. També van participar del dia 30 nens de l'escola de futbol de Cervelló que van assistir al Triangular i es van fer una foto de record amb tots els jugadors de l'Agrupació. 

 

A més, el dia va acabar amb un menjar en un dels restaurants de la localitat en el qual van estar els més de 40 jugadors +55 de l'Agrupació que no van voler perdre's la tradicional iniciativa del triangular. 


L'ABJ masculino guanya a Sant Quirze de Besora

Seguint amb l'activitat esportiva de la ABJ, diumenge passat 20 d'octubre l'equip masculí va jugar contra l'equip de Sant Quirze de Besora. Els jugadors de Josep Palau van guanyar per 0-12 amb gols de Jordi Martínez (3), Jofre Mateu (2), Àlex Cívico(2), Jordi Ferrón (2), Javi Vilches (2) i Salvador Sicart (1).

20102019-_DSC6091

La convocatòria del partit va comptar amb Jordi Martínez, Jofre Mateu, Jordi Ferron, Guzmán, Salvador Sicart, Javier Botella, Javi Vilches, Sergi Pérez, Alex Cívico, Juanjo Carricondo, Okunowo, Daniel Cusiné, Alberto Manga, Sergi Martínez, Jordi Durà, Marcos Zamora i Joan Blanquera.

 



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut