Local

Compliance Officer de l'Agrupació

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona disposa de la Funció de Compliance, que treballa per assegurar el compliment normatiu, el qual implica no només conèixer i respectar el Codi d’Ètica i de Conducta, sinó també d’altra normativa interna per tal d’assegurar el compliment amb les diferents legislacions vigents d’aplicació.
 
Amb aquesta missió, l’Agrupació compta amb el/la Chief Compliance Officer.
 
El/la Chief Compliance Officer de l’Agrupació és una figura amb poders d’autonomia i independència propis, que coneix el funcionament de les dues entitats, de la seva cultura i de les seves activitats, motiu pel qual pot detectar i posar solució a fets potencialment contraris a les lleis i normativa interna. Entre d’altres funcions, el/la Chief Compliance Officer és responsable de la tramitació i seguiment de denúncies rebudes al Canal de Compliment Normatiu i Ètic.

Alhora, el/la Chief Compliance Officer executa les seves funcions en base als principis de proporcionalitat i autoritat, de manera que les seves actuacions seran sempre proporcionals als riscos als quals s’exposa l’Agrupació i, les seves opinions i recomanacions són rellevants davants dels òrgans de govern.
 
Recorda que pots contactar amb el/la Chief Compliance Officer a través del següent correu electrònic compliance@jugadorsfcbarcelona.cat, per tal de comunicar qualsevol tipus de situació de irregularitat que contravingui els nostres valors ètics o legals del Club. 

Més notícies aquí