Local

Taller SportSalus

L’ esport com a eina per a la prevenció de conductes de risc a l’adolescència.

L’adolescència és un moment vital clau en la vida d’una persona i on comencen a aflorar certes conductes de risc pròpies de l’edat.

Es l’etapa en què es comença a tenir més preocupació per la imatge arribant de vegades a tenir conductes obsessives, molts s’inicien amb el consum de tabac, alcohol i altres drogues, incrementa l’exposició a les pantalles, dispositius electrònics i xarxes socials.

El paper dels pares i mares, tutors, entrenadors... és clau com a referent i guia perquè aquestes conductes estiguin ben gestionades.

Tant si tens fills, nets o ets entrenador d’adolescents, aquest taller t’interessa!

Aprendrem com la correcta supervisió i la comunicació són les principals eines per gestionar conductes potencialment abusives i com l’exercici físic i l’esport van de la mà d’hàbits i rutines favorables que els allunyen de les addiccions presents en la nostra societat.   

El taller anirà a càrrec de la Fundació Esportsalus, entitat no lucrativa que des de l’any 1986 treballa en l’àmbit sociosanitari per a prevenir conductes de risc (com el consum abusiu de drogues) i assistir a col·lectius en risc d’exclusió social utilitzant l’exercici físic i l’esport com a eina principal. 

Quan es fa?

Data: dilluns 13 de juny

Horari: de 18h a 19:30h

Format online via zoom. Si no pots assistir, t’enviarem la sessió gravada per que la puguis veure quan puguis!

Més notícies aquí