Local

Miquel Mir, Siscu Obón i Fran Fuentes són els protagonistes del pòdcast de l’Agrupació

Nou capítol de “Leyendas Barça al Micrófono”, presentat per Juan Manuel Asensi

Els exjugadors del FC Barcelona Miquel Mir, Francesc Obón i Fran Fuentes són els convidats del pòdcast “Leyendas Barça al Micrófono”, produït per l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona i que aquest divendres 27 de setembre estrena episodi a Spotify i Youtube. En la seva conversa amb el president de l’Agrupació, Juan M. Asensi, els exjugadors recorden la seva trajectòria professional i també reflexionen sobre l’actualitat futbolística.

Del carrer al Barça

El futbol com a joc de passar hores al carrer, un origen igual per als 3 convidats:  Miquel Mir al Poblenou de Barcelona, Obón a Sabadell i Fuentes -nebot del jugador Miquel Corominas- a Premià. Ja sigui fent proves d’accés o per via directa van arribar a les categories inferiors del FC Barcelona. Qui s’hi va estar més temps va ser Miquel Mir, que va arribar al primer equip als 19 anys. Unes trajectòries plenes de noms que s’han convertit en referents per a moltes generacions de futbolistes blaugrana: Laureano Ruiz, Joan Vilà, el mateix Juan Asensi o Joan Torrent.

Vincles amb l’Agrupació

Francesc Obón i Fran Fuentes són actualment habituals de l’equip de l’Agrupació, i han participat en alguns partits com el que l’AJ FCB Masculí va jugar a Albània contra el Flamurtari. De la seva banda, Miquel Mir recorda durant el programa que des de l’Agrupació es va trucar tots els socis per fer-ne el seguiment, “en el fons -assegura- actua com una gran família”.

Més notícies aquí