Local

35 exjugadors del Club participen a la Folgueta 65, dirigida a categories inferiors

Les Terres de l’Ebre han estat la seu d’aquesta activitat de l’Agrupació

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha organitzat una nova edició de la Folgueta 65, dirigida als exfutbolistes que van jugar a les categories inferiors del Club i que tenen més de 65 anys. L’Agrupació organitza aquesta activitat de lleure des de ja fa anys i en cada edició hi convida a participar un grup de generacions. En aquesta ocasió, a la Folgueta hi han participat 35 exjugadors nascuts entre 1946 i 1949. La sortida es va fer entre el 17 i el 19 de setembre a la zona del Delta de l’Ebre. El president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident, Rafael Zuviría, van compartir amb l’expedició la jornada central de la Folgueta.

Un dels assistents va ser l’Enric Ros, membre de l’Agrupació que des de fa més de 50 anys que viu a Dinamarca. A la Folgueta es va retrobar amb antics companys d’equip com Joan Casassas, Miquel Pallarès o Jordi Gonzalvo. “Encara que no ens haguem vist durant 50 anys – confessa- és com si no hagués passat el temps.”

Els participants en aquesta edició de la Folgueta van ser Jesús Albiol, Pere Aleix, Félix Barrado, Anselm Bujardón, Jaume Canosa, Albert Cañagueral, Joan Carrabina, Joan Casassas, Miquel Crespi, Albert Escobar, Josep Farré, Miquel A. Fernández, Josep M. Garcia, Jordi Gonzalvo, Josep Ll. Lecha, Juan A. Romero, Salvador Martí, Víctor Moreno, Miquel Pallarès, Ramon Pla, Josep M. Pujol, Jordi Queralt, Joan Reig, Ramon Rodríguez, Josep M. Rodríguez, Enrique Ros, Rafel Seguí, Francisco Serrano, José Téllez, Luis Vera, Dani Vicent, Ramon Vilanova i Francesc Virgós. L’organització de la Folgueta va a càrrec de 4 socis voluntaris de l’Agrupació: Josep Albert, Joan Far, Josep Maria Garcia Castel i Josep Lluís Genovart.

Més notícies aquí