Eusebio Sacristán, un dels jugadodors participants a l'Enganxa't a l'esport. ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors contribueix al foment del barcelonisme i els seus valors arreu. Acompanyem el FC Barcelona en diferents actes oficials, ens fem presents en les activitats de les Penyes i participen en algunes inicatives de la Fundació. També comptem amb programes propis, com l'Enganxa't a l'esport, en què intentem retornar a la societat allò que ens va donar quan érem professionals a través de xerrades sobre els valors del futbol.

La recuperació de la memòria històrica d'aquells que van fer gran el Club és un altre dels eixos de la nostra activitat institucional, que es complementa amb la participació a les entitats d'on forma part l'Agrupació.

 

Enganxa't a l'esport

Cicles de xerrades per fomentar la pràctica de l'esport com a font de salut i per prevenir conductes de risc entre els joves. Dirigit a infants de 10 a 12 anys. L'Agrupació Barça Jugadors va posar en marxa aquest programa a Catalunya el 2006 i compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa i el Departament de Salut. Durant el 2015 el programa va visitar 9 ciutats espanyoles.

 

Homenatge Barça Veterans

És un acte anual organitzat per l'Agrupació Barça Jugadors per homenatjar exjugadors del FC Barcelona que han tingut un paper destacat en la història del Club. Els homenatjats reben una reproducció del Monument als Jugadors del FC Barcelona, de Rosa Serra, situat a la Plaça dels Jugadors de l'Estadi.

  • Homenatge Barça Veterans 2013: Antoni Ramallets i Josep Seguer.
  • Homenatge Barça Veterans 2014: Jugadors dels Anys 40 i Generació de les 5 Copes
  • Homenatge Barça Veterans 2015: Generació Helenio Herrera