fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán, a la jornada Enganxa't a l'esport de Vilafranca del Penedès (Foto: ABJ / Jemi Parretas)

La jornada Enganxa’t a l’esport, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors per promocionar el futbol com a font de salut i prevenció, arribarà a Sant Celoni el dimecres 18 de desembre. L’acte principal a Vilafranca del Penedès serà una taula rodona amb la participació d’Eusebio Sacristán, jugador del FC Barcelona entre 1988 i 1995, a les 20 hores a la Rectoria Vella.

Amb la implicació de l’Ajuntament de Sant Celoni, La Caixa i l’Agència de Salut Pública de Catalunya,  la jornada té l’objectiu de fomentar l’esport com a factor de protecció davant les conductes de risc. Des de la seva posada en marxa el 2006, l’Enganxa’t a l’esport ja ha visitat més de 60 localitats d’arreu del territori, promocionant l’activitat esportiva a través de l’experiència i les reflexions dels exjugadors del FC Barcelona.

La jornada constarà de dues activitats protagonitzades per Eusebio Sacristán, que és vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors. La primera, a les 19 hores, es tracta d’una xerrada dirigida a joves esportistes de 10 a 12 anys on es parlarà de diferents valors del futbol com la constància, el treball o la tolerància a la frustració. La segona activitat, oberta a tot el públic, és una taula rodona on s’aborden els beneficis de l’esport, especialment en l’àmbit de la prevenció.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();