fcb.portal.reset.password

El nou Espai Barça

L'Agrupació Barça Jugadors s'implicarà en la campanya informativa de la consulta per a la proposta del Nou Espai Barça, que es farà el proper 5 d'abril. Els exjugadors del FC Barcelona participaran en les sessions presencials organitzades al Club per a diferents col·lectius de socis i a les 26 exposicions itinerants que es faran arreu de Catalunya a partir del 6 de març.

El col·lectiu d'exjugadors estarà present a les sessions informatives que es faran a l'Auditori 1899 durant al mes de març i dirigides als socis del Club i a col·lectius especials com el Senat, el Casal de l'Avi, la Messa d'Assessors de l'Ofinca d'Atenció Especialitzada (OAE), els socis en llista d'espera d'abonaments al Camp Nou i els socis abonats al Palau Blaugrana. Al mateix temps, l'Agrupació, a través dels seus membres, estarà present a les 26 exposicions que es faran arreu del país i que començaran a Badalona el dia 6 de març.

D'altra banda, el FC Barcelona ha organitzat una sessió informativa sobre el Nou Espai Barça exclusiva per als socis de l'Agrupació, el proper dilluns 17 de març a les 19 hores a l'Auditori 1899.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();