fcb.portal.reset.password

Lobo Carrasco parlarà sobre esport i salut a Salou (Foto: ABJ / Iolanda Godia).

La jornada Enganxa’t a l’esport, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors per promocionar el futbol com a font de salut i prevenció, arribarà a Salou divendres vinent 18 d'octubre. L’acte principal serà una taula rodona amb la participació de Lobo Carrasco, jugador del FC Barcelona entre 1977 i 1989, a les 20.00 hores al Teatre Auditori de Salou. Foto: ABJ / Iolanda Godia.

Amb la implicació de l’Ajuntament de Salou, La Caixa, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Fundació Esportsalus i la col•laboració de la Penya Barcelonista de Salou, la jornada té l’objectiu de fomentar l’esport com a factor de protecció davant les conductes de risc. Des de la seva posada en marxa el 2006, l’Enganxa’t a l’esport ja ha visitat gairebé 60 localitats d’arreu del territori, promocionant l’activitat esportiva a través de l’experiència i les reflexions dels exjugadors del FC Barcelona.

La jornada constarà de dues activitats protagonitzades per Lobo Carrasco. La primera es tracta d’una xerrada dirigida a joves esportistes de 10 a 12 anys on es parlarà de diferents valors del futbol com la constància, el treball o la tolerància a la frustració. La segona activitat, oberta a tot el públic, és una taula rodona on s’aborden els beneficis de l’esport, especialment en l’àmbit de la prevenció.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();