fcb.portal.reset.password

Luis García, en un partit contra el Celtic de Glasgow, l'abril del 2004. FCB

L'exjugador del FC Barcelona, Luis García (Badalona, 1977), és nou membre de l'Agrupació Barça Jugadors. La junta directiva de l'associació ha aprovat l'alta de García, que a més de formar-se al futbol base del Club també va jugar al primer equip la temporada 2003-04. L'Agrupació compta des de fa pocs dies amb nous socis que han suat la samarreta blaugrana: Dani Bigas, Jordi Gálvez, Carlos Gimeno i Anna Maria Trullàs. Foto: FCB

Luis García es va formar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, on va arribar  del Sant Gabriel de Sant Adrià de Besòs. Va jugar cedit a diversos clubs espanyols fins que el van traspassar la temporada 2002-2003 a l'Atlético de Madrid, però amb una clàusula de recompra que el club blaugrana va exercir per incorporar-lo al primer equip la temporada següent, a les ordres de Frank Rijkaard. Al Barça va jugar 29 partits i va marcar 8 gols. Però, una important oferta del Liverpool FC el van portar a la lliga anglesa la temporada 2004-2005. Al club anglès va guanyar una Lliga de Campions i una copa anglesa com a títols més destacats.

A l'Agrupació també tenim nous simpatitzants, que són: Joan Carles Font, Rafael García, Joan Antoni López, Santiago Marín, M. Carmen Martín, Walter McComas i Antoni Serrahima.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();