fcb.portal.reset.password

Enric Crous, Josep Maria Bartomeu, Ramon Alfonseda i Silvio Elias, ja han participat en les votacions / MARTA BECERRA - FCB

L’Agrupació Barça Jugadors ha convocat el 6è Premi Barça Jugadors amb l’objectiu de distingir el jugador del FC Barcelona amb un millor joc net durant la temporada 2014/15. Al premi, patrocinat per Estrella Damm, hi poden optar tots els jugadors de la plantilla del FC Barcelona que hagin disputat com a mínim un partit oficial al llarg de la temporada. Els guanyadors de les edicions anteriors van ser Bojan Krkic (2010), Andrés Iniesta (2011), Xavi Hernández (2012 i 2013) i Carles Puyol (2014).

Votació popular i elecció d’un jurat

L’elecció del guanyador es farà en dues fases. Entre aquest dilluns 1 de juny i al llarg de tres setmanes, tots els aficionats blaugrana que ho desitgin podran exercir el seu vot a través del perfil de Facebook de l’Agrupació. Així mateix, els socis de l’Agrupació i del FC Barcelona que ho desitgin també tenen la possibilitat de dipositar el seu vot en una urna instal·lada a la seu de l’Agrupació (Porta número 1 de l’Estadi). Entre tots els participants en aquesta primera fase se sortejarà un viatge per a dues persones amb el primer equip al llarg de la temporada vinent.

En una segona fase, un jurat format per personalitats vinculades a l’entorn del FC Barcelona escolliran el guanyador del Premi Barça Jugadors entre els sis jugadors que hagin obtingut més vots en el període de votació popular. Està prevista que la reunió del jurat se celebri al llarg del mes de juliol.

L’eix central de la campanya de comunicació del 6è Premi Barça Jugadors és un espot protagonitzat per Eusebio Sacristán, Chapi Ferrer, Tito Bonano i Xavier Sánchez Jara. L’anunci relata el retorn d’aquests quatre exjugadors al vestidor del primer equip del Barça.

Votació del president Josep Maria Bartomeu

El President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va ser la primera persona a participar a la votació popular. En els minuts previs a l’últim partit de Lliga a l’Estadi, Bartomeu va dipositar el seu vot a l’urna instal·lada a la Llotja Presidencial. També ho van fer el President de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, el directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l’Agrupació, Silvio Elias, i el director general de Damm, Enric Crous.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();