fcb.portal.reset.password

L'Agrupació destina cada any més ajudes als exjugadors del Club

Durant el 2014, l’Agrupació Barça Jugadors va destinar 290.945 euros a ajudes assistencials a exjugadors del FC Barcelona. Aquesta xifra suposa un increment del 61,1% respecte el 2011, any en què va ser de 180.000 euros. Aquest augment registrat al llarg dels últims quatre anys ha estat possible gràcies a l’increment d’ingressos de l’Agrupació, provinents en la gran majoria dels jugadors i tècnics del futbol professional del FC Barcelona.

[[BOTOVERMELL::Veure gràfic: Evolució de les ajudes als exjugadors++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/148/749/original/evolucioajudesabj.v1425376864.jpg::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Bona part del col·lectiu de jugadors i tècnics del futbol professional (primer equip, Barça B i Juvenil A) fa una aportació voluntària del 0,5% del seu salari a l’Agrupació, que la destina en part a les ajudes assistencials. Al llarg de l’any passat, aquesta partida va servir per ajudar 43 exjugadors i familiars directes. Addicionalment, i amb l’objectiu de potenciar la formació i la inserció laboral dels exjugadors del Club, es van destinar 52.000 euros a l’àrea de Formació i Desenvolupament. Tot plegat per donar compliment a la missió fundació de l’Agrupació, que és la de garantir una qualitat de vida digna a tots els exjugadors del Club que ho necessiten.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();