fcb.portal.reset.password

Ricardo Serna durant la conferència de Boiro (La Corunya)

L'exjugador del FC Barcelona, Ricardo Serna, va ser el protagonista de la primera jornada"Engánchate al deporte", que es va celebrar dissabte a la localitat gallega de Boiro. Davant d'un auditori format per 100 infants i joves i nombrosos pares, Serna va parlar de la importància dels valors socials i saludables.

Aquest nou projecte, d’àmbit estatal, compta amb el suport de l’Obra Social La Caixa a través del programa Proinfància i la col•laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona. En aquest cas, l'acte va consistir en una conferència que va tenir lloc a la Casa de Cultura Ramon Martínez López de Boiro (La Corunya). Serna, jugador del Barça entre 1988 i 1993, va parlar sobre valors inherents a l’esport com la constància, el treball, l’esforç o la tolerància a la frustració. Així mateix, i gràcies al suport d'alguns vídeos, va explicar els beneficis de posar en pràctica aquests valors i al final es van realitzar unes activitats de reflexió.

L’Engánchate al Deporte visitarà fins a finals de juny 10 poblacions del territori espanyol, que en la majoria dels casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del FC Barcelona a camp contrari. La següent jornada serà aquest divendres 23 de gener a Santa Pola, un dia abans del partit que l'Elx i el Barça jugaran a Alacant.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();