fcb.portal.reset.password

L'equip d'exjugadors del FC Barcelona que ha jugat aquest divendres a Aràbia Saudita. Pedro Valero / ABJ

L'equip d'exjugadors del FC Barcelona que ha jugat aquest divendres a Aràbia Saudita. Pedro Valero / ABJ

L'equip d'exjugadors del FC Barcelona ha guanyat per 3 a 0 el Clàssic que s'ha disputat aquest divendres 12 de febrer a Aràbia Saudita. La formació blaugrana ha aconseguit una victòria contundent davant del Real Madrid, en un partit trepidant i on el marcador era favorable al Barça per 1 a 0 fins tres minuts abans del final, i on els dos equips han ofert un gran espectacle. Els gols han estat obra de Miguel Angel (2) i de Xavi Molist, en un amistós on el gran atractiu han estat els grans exjugadors del Barça que han acudit a la cita de Ryadh.

Edgar Davids, que ha sentit l'ovació del públic cada vegada que tocava la pilota, ha afirmat que "per nosaltres, els exjugadors del Barça, és molt important tornar a vestir la samarreta del Club". Una sensació que compartia també Edmilson, que just acabar el partit ha agraït a l'afició que "ho hagi celebrat amb nosaltres, imagino també pel gran moment que viu el nostre Club, i que es valora a tot el món". Un altre dels protagonistes del partit ha estat Hanura Babangida, un dels membres més joves de l'equip blaugrana, que ha protagonitzat la passada de dos dels gols. "Som veterans - ha dit- però ens agrada jugar. I fer-ho contra el Real Madrid encara és més motivador".

L'expedició del FC Barcelona, encapçalada pel president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, ha estat formada pels exjugadors: Haruna Babangida, Juliano Belletti -que ha exercit de capità-, Ronald de Boer, Edgar Davids, Frederic Déhu, Edmilson de Moraes, Jon Andoni Goikoetxea, Javier Guzmán, Meho Kodro, Miguel Angel Lozano, Jofre Mateu, Xavi Molist, Gica Popescu i Juan Carlos Rodríguez. L'staff tècnic que els ha acompanyat estava composat per Eduardo Juan, Ignasi Grifé i Enric Castellà.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();