fcb.portal.reset.password

Goiko, jugador del Barça entre 1990 i 1994, protagonista del programa "Seguim en Joc", que l'Agrupació produeix per a Barça TV.

Jon Andoni Goikoetxea, exjugador del FC Barcelona i membre del mític Dream Team, és un dels protagonistes del "Seguim en Joc", el programa de Barça TV que diumenge vinent, dia 3 de gener, arribarà a l'edició número 25. Goiko, actual membre de la secretaria tècnica de l'Osasuna, continua mantenint un vincle estret amb el FC Barcelona, a través de l'Agrupació. A banda d'explicar la seva tasca actual, Goiko obre les portes de casa seva per mostrar alguns dels seus records com a futbolista i, especialment, aquell vinculats amb la seva etapa al Barça, entre 1990 i 1994.

El "Seguim en Joc" també fa un repàs a l'actualitat de l'Agrupació de les últimes setmanes, com el llançament del programa FCB Legends, anunciat fa pocs dies, els tradicionals partits de veterans el dia de Nadal, o bé la xerrada Enganxa't a l'esport que Antoni Pinilla va protagonitzar a l'Estadi amb nens i nenes beneficiaris del programa CaixaProInfància de l'Obra Social La Caixa.

El programa, a la secció La Crida, també proposa un concurs de participació entre tots els seguidors de facebook i twitter de l'Agrupació, on se'ls demana que expliquin el seu millor record blaugrana del 2015. Entre tots els participants es sortejarà una samarreta antiga del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();