fcb.portal.reset.password

Belletti, amb Douglas i Adriano / Miguel Ruiz-FCB

Belletti, amb els nens de l'FCBEscola / MIGUEL RUIZ - FCB

L'exjugador del FC Barcelona, i heroi de la Final de Champions de París (2006), Juliano Belletti, està acompanyant el FCB en la seva gira pels Estats Units. L'Agrupació Barça Jugadors ha estat l'encarregada de gestionar la participació de Belletti en alguns esdeveniments de la gira. Com per exemple en la visita oficial a l’FCBEscola de Los Angeles en què l’esperaven 120 nens entre els 6 i els 14 anys. L’exjugador del FC Barcelona va passar una estona amb tots ells en què va repartir autògrafs i va compartir uns tocs de pilota. FCB

Protagonisme a la Gira

Fa uns dies, al darrer entrenament de l’equip, Juliano Belletti va aprofitar els micròfons de Barça TV per recordar el seu millor moment amb la samarreta del FC Barcelona, el gol a la final de la Lliga de Campions de París: “Va ser un gran moment per a la història del Club, i sempre és una gran alegria recordar-lo”.

D’altra banda, l’exblaugrana no va deixar passar l’oportunitat per comentar el bon moment de l’equip: “Veig l’equip més madur, amb Neymar més adaptat. Tot i que les coses es posaran més difícils perquè els altres equips estan fitxant, aquest equip té Messi, el Pelé de la meva generació, i té condicions per continuar guanyant”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();