fcb.portal.reset.password

Ramon Alfonseda i el director de l'ABJ, Luis Ortiz de Zevallos, després de signar l'acord amb el gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Dr. Vicenç Martínez Ibáñez. VALL HEBRON

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron i l’Agrupació Barça Jugadors han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per facilitar l’acció del voluntariat d’aquesta entitat al centre hospitalari. L’objectiu és donar suport als infants hospitalitzats a l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron, millorant la seva qualitat de vida i minimitzant l’impacte del seu ingrés.

El conveni estableix que els membres de l’Agrupació Barça Jugadors assistiran a comentar partits del Futbol Club Barcelona amb els pacients de l’Hospital Maternoinfantil, a la Sala Futbol Club Barcelona, situada al vestíbul del centre. L’entitat també es compromet a organitzar un partit de futbol entre professionals de Vall d’Hebron i veterans del Barça.

El centre sanitari, a canvi, s’encarregarà de la formació dels antics jugadors, en funció de les seves necessitats i de les possibilitats del centre. A la vegada, entregarà, en concepte de dipòsit, un desfribil·lador per a l’àrea esportiva de l’Agrupació.


Dues entitats compromeses amb la societat

El conveni referma el ferm compromís de l’Hospital i de l’Agrupació Barça Jugadors amb la societat. Com ha comentat Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació, és “un pas endavant”. “Lluny dels camps de futbol, viurem una nova experiència amb els pacients més joves mentre gaudim del joc espectacular del primer equip”. A la vegada, Alfonseda ha destacat que “els nostres membres tindran l’oportunitat d’adquirir nous coneixements de la mà dels professionals d’un dels centres de referència de més prestigi en el nostre país, una formació que serà clau per aconseguir noves oportunitats laborals”.

En aquest sentit, el gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, ha celebrat les noves oportunitats que obre el conveni de col·laboració. “Ha estat fàcil arribar a un acord amb l’Agrupació, que des del primer moment ha mostrat la seva predisposició a col·laborar amb l’Hospital”, ha explicat. Martínez Ibáñez també ha volgut destacar la importància de la tasca del voluntariat, en aquest cas vinculat a la pràctica esportiva. “L’esport és un dels pilars d’una vida activa i saludable, una activitat que ens interessa potenciar entre els nostres pacients més joves”, una tasca que “el conveni amb els veterans del Barça facilita”.


El voluntariat a Vall d’Hebron

L’Hospital Vall d’Hebron compta amb la col·laboració de més de 700 persones de més de 40 entitats per fer més humà el centre. Una tasca que va començar l’any 1992 amb el primer conveni, signat amb la Creu Roja. Vuit anys després s’hi sumava l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el 2001 la Fundació Autònoma Solidària. Entre les últimes incorporacions hi ha l’Associació d’Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics, i l’Associació Catalana de Pacients amb Malaltia Respiratòria Avançada i Trasplantament Pulmonar, Aire, als quals cal sumar avui l’Agrupació Barça Jugadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();