fcb.portal.reset.password

L’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors va disputar un triangular solidari el dissabte 11 de juny al Prat del Llobregat | Cuella

L’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors va disputar un triangular solidari el dissabte 11 de juny al Prat del Llobregat. Els jugadors blaugranes van compartir un matí ple de futbol amb dos equips formats per joves d’entre 17 i 24 anys provinents de la Fundació Rubricatus i del Centre d’Educació Especial Can Rigol. Ambdues institucions es dediquen a la formació en diferents oficis de joves amb discapacitat psíquica.

Tant l’Agrupació com el Futbol Club Barcelona i en Jordi Maldonado, president de la ONG Esport Solidari Internacional, van oferir regals als participants del primer partit. Després va ser el torn de l’equip +55 de l’ABJ, que va saltar al camp per disputar un partit amistós.

L’esdeveniment organitzat per l’ABJ, en col·laboració amb l’Ajuntament del Prat del Llobregat, va comptar amb la presència de la Penya Barcelonista Prat-Potablava i Penya Barcelonista Quarta Lliga de la localitat del Baix Llobregat. Els penyistes van compartir amb els jugadors de l’ABJ una jornada que en paraules del delegat de l’equip, Paco Gómez, va ser de “solidaritat, esport i barcelonisme”. 

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();