fcb.portal.reset.password

L'Agrupació Barça Jugadors i Special Olympics Catalunya reforcen la seva relació. Cuella / ABJ

L’Agrupació Barça Jugadors i Special Olympics Catalunya han signat un conveni de col·laboració. El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el president d’Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, han formalitzat l’acord en un acte que s’ha fet aquest dimarts 2 de febrer. El conveni permetrà fer més estreta la relació entre les dues entitats i donar un impuls a l’organització de diferents accions i en la divulgació de la seva tasca.

Mitjançant l’acord, l’Agrupació col·laborarà en la difusió tant interna com externa de la tasca realitzada per Special Olympics Catalunya pel foment de l’esport i altres activitats de lleure per part de les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, també hi ha la voluntat d’organitzar accions especials entre les dues entitats per tal de fomentar l’activitat esportiva entre els membres d’Special Olympics i de l’Agrupació Barça Jugadors.

Special Olympics Catalunya i l’Agrupació Barça Jugadors ja han col·laborat anteriorment en diferents esdeveniments esportius com els Jocs Special Olympics, on exjugadors com Carles Rexach o Josep Maria Fusté van ser presents amb la torxa i l’acte inaugural, o en el I Quadrangular solidari pro Special Olympics a Bigues i Riells amb la presència dels jugadors de +55 anys de l’Agrupació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();