fcb.portal.reset.password

Tente Sánchez, al camp de terra on va començar a jugar a futbol. Valero / ABJ

El programa de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) a Barça TV, "Seguim en Joc", entrevista Tente Sánchez, històric del Barça dels 70 – 80 i integrant del mític equip que va guanyar la Recopa de Basilea l’any 79. L’entrevista porta Sánchez al camp de terra de l’Escola Salesians de Badalona on va començar a jugar a futbol i al petit santuari de casa seva on guarda fotografies, guardons i records tenyits de blaugrana. Actualment, Sánchez és vicepresident econòmic de l’ABJ i agent de la FIFA.

A més, l'episodi destaca l’èxit dels diferents programes de formació impulsats per l’ABJ, alhora que presenta l’oferta pel trimestre que comença. Dos exemples d'aquesta vocació són els programes Effective Communication, per millorar l‘anglès a nivell professional, i el Coach Program, per a la formació d’entrenadors i altres figures vinculades al món del futbol. Joan Carles Hidalgo ha format part d’aquest últim: “sempre havia pensat en fer el curs d’entrenador, però mai m’havia decidit. L’Agrupació m’ha donar les eines per fer-ho”. Després de 10 anys vinculat a l’Associació i passar pel Coach Program, actualment és un dels entrenadors de l’equip aleví femení del Barça. 

Una aposta que creua l'Atlàtinc

A Estats Units, concretament, on l’Agrupació vol ser el pont entre els nous entrenadors sorgits del programa i la demanda de professionals del mercat americà. L’últim exemple d’aquest compromís s'ha vist a mitjans de gener, amb la  presència d’una delegació de l’ABJ a la Convenció organitzada per l’Associació d’Entrenadors de Futbol d’Amèrica. Hi ha assistit convidada per ISL Soccer amb qui l’agrupació manté un acord de col·laboració des del 2014 que ha permès afavorir la participació d’ex-jugadors del club com a entrenadors i scouters en diferents campus als EUA.

I sobre la gespa,  l’ABJ s’ha enfrontat en un triangular a l’Haro Deportivo i Santa Eulàlia d’Eivissa. L’ABJ s’ha imposat en uns partits que, com ha destacat Rubén Salazar, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Haro, són “una excusa per gaudir de l’esport i la relació humana que s’estableix”. També ha saltat al terreny de joc l’equip de veterans +55 per celebrar l’acord de col·laboració amb la PB Anguera i l’Hospital dels Nens en el marc d’una campanya de recollida de joguines solidàries. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();