fcb.portal.reset.password

Mora, Fusté i Rexach van repassar una part del seu extens anecdotari a Figueres, a l'inici de la Setmana Barça Jugadors. | ABJ

La Setmana Barça Jugadors, organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors a Figueres, ha començat amb la taula rodona "Parlem del Barça", que es va fer aquest dissabte 11 de juny a la Rambla de Figueres. Els exjugadors del FC Barcelona, Carles Rexach, Josep Fusté i Pere Valentí Mora van recordar algunes de les seves vivències com a jugadors del Barça, en una conversa moderada per la periodista figuerenca, Laura Brugués.

Davant d'unes 500 persones, els tres exjugadors van explicar records dels seu passat al Barça. Mora, porter del mític 0-5 al Bernabéu, va assegurar que de bons tridents de davanters n'hi ha hagut a totes les èpoques, i va posar com a exemple el format per Rexach, Cruyff i Sotil. El mateix Rexach va ampliar la llista i va recordar que per ell el futbol sempre ha estat un divertiment i no una feina, i que això a molta gent ara li costa d'entendre. Respecte la realitat del món del futbol, Fusté va lamentar que els jugadors estiguin tan separats de l'afició, i fins a un cert punt aïllats. Per ell això hauria de canviar, ja que especialment els nens haurien de poder estar molt més en contacte directe amb els seus ídols. 

Entre el públic de l'acte hi havia el directiu del FC Barcelona, el figurenc Dídac Lee, l'alcadessa de Figueres, Marta Felip, i els exjugadors del FC Barcelona Miquel Sitjà i Fernández Oms, que viuen a la comarca. El proper acte de la Setmana Barça Jugadors serà la xerrada Enganxa't a l'esport, a càrrec d'Antoni Pinilla, i que es farà dimarts 14 de juny a l'Auditori Caputxins en doble sessió a les 10 i les 12.

Proper acte de la Setmana Barça Jugadors

Xerrada "Enganxa't a l'esport" amb Antoni Pinilla

Per a infants de 10 a 12 anys

Dimarts, 14 de juny

10 i 12 hores

Auditori Caputxins (Figueres)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();