fcb.portal.reset.password

Ramon Alfonseda i José Luis Galilea han celebrat la primera reunió oficial des que Galilea és president dels Veterans del Bàsquet del FCB. ABJ

El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el de l'Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona, José Luis Galilea, s'han reunit aquest dijous, en una trobada que ha servit per intercanviar coneixements i experiències entre les entitats que presideixen. Galilea, que és president de la seva secció des del desembre passat, s'ha interessat per les accions promogudes per l'Agrupació, de manera especial per l'àrea de formació i assistencial, així com també pel funcionament ordinari de l'entitat.

Entre les dues associacions ja existeix un acord de col·laboració que preveu que els veterans del bàsquet puguin participar als cursos de formació organitzats per l'Agrupació. Tots dos han coincidit en afirmar que aquesta trobada pot ser la primera d'unes reunions que permetin treballar certs aspectes de manera coordinada, tenint en compte els punts en comú que tenen les dues entitats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();